Gratis inloopspreekuur Smalbraak Notarissen

 

Iedere vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur houdt Smalbraak Notarissen een inloopspreekuur. U kunt dan gratis informatie en advies vragen aan een van onze notarissen of kandidaat-notarissen.

 

NIEUW: na een succesvolle testperiode houden we ook een inloopspreekuur op locatie, en wel Rabobank Colmschate, aan de Salomonszegel 1, hoek Holterweg.

Dit inloopspreekuur is óók op vrijdag, maar hier van 15.00 tot 17.00.

 

Let op: het inloopspreekuur in Colmschate is twee keer in de maand. In december 2017 houden we geen spreekuur meer. De precieze data voor 2018 (eerste halfjaar) zijn:

 

12 en 26 januari;

9 en 16 februari;

2 en 16 maart;

6 en 20 april;

18 en 25 mei;

8 en 22 juni.

 

Een afspraak maken is niet nodig; u kunt gewoon even binnenlopen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u even moet wachten wanneer er meer belangstellenden zijn. Een gesprek zal normaal gesproken niet langer dan zo’n twintig minuten duren.

 

Voorbeelden

 

Zaken die tijdens het spreekuur aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

-      Is mijn testament nog in orde?

-      Wij gaan scheiden, wat moet er allemaal geregeld worden?

-      Hoe zit het met de schenkbelasting of de erfbelasting bij overlijden en is hierop te besparen?

-      Hoe kan ik mijn kind helpen bij het kopen van een huis?

-      Welke rechtsvorm is het meest geschikt voor mijn onderneming?

 

Voor wie

 

Ons inloopspreekuur is bedoeld voor iedereen die een notariële of juridische vraag heeft. Ook wanneer u niet zeker weet of uw vraag wel voor de notaris bestemd is bent u van harte welkom.

Het inloopspreekuur is gratis toegankelijk en geheel vrijblijvend. Brengt u wel uw legitimatiebewijs en de eventueel te beoordelen stukken mee.