Ontwikkelingen Corona virus update 23 maart 2020

Om onze medewerkers en cliënten te beschermen, zijn er verschillende maatregelen genomen binnen Smalbraak Notarissen ter voorkoming van verdere verspreiding. Daarbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

1. Afspraken op kantoor worden zo veel mogelijk verplaatst naar een later tijdstip. Indien een afspraak echter door moet gaan, dan bent u natuurlijk welkom, maar vragen wij om uw medewerking:

2. Wij schudden geen handen en verzoeken een ieder ten minste 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.

3. Voor het bezoek aan ons kantoor wast u goed uw handen of maakt u gebruik van de aanwezige desinfecterende handgel.

4. Wij ontvangen graag zo min mogelijk gasten, waardoor wij de verkopers van een woning vragen om bij volmacht de akte te tekenen. Verdere instructies volgen via de e-mail.

5. Tussenpersonen, makelaars of andere gasten, die niet nodig zijn voor het tekenen van akten, verzoeken wij om niet mee te komen.

6. Om te voorkomen dat meerdere wachtenden in ons kantoor samenkomen, verzoeken wij u stipt op tijd te komen of anders buiten of in uw auto te wachten tot het tijdstip van aanvang van uw afspraak.

7. Wij beperken de contactmomenten daar waar mogelijk en serveren geen warme of koude dranken.

8. Wij verzoeken u uw eigen pen mee te nemen voor het tekenen van de akten.

9. Uit voorzorg zijn de toiletten voor klanten en bezoekers van ons kantoor gesloten.

10. Om te voorkomen dat mensen ons kantoor bezoeken terwijl dat niet noodzakelijk is, is het tijdelijk niet mogelijk om volmachten van andere notariskantoren door ons te laten legaliseren. Voor vragen hierover verwijzen wij u naar het notariskantoor dat de stukken heeft opgesteld aangezien er voor legalisatie van volmachten tijdelijk versoepelde regels zijn aangekondigd door onze beroepsorganisatie (KNB).

Heeft u griepklachten (waaronder verkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts) dan vragen wij u nadrukkelijk om niet naar ons kantoor te komen, maar telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Uiteraard proberen wij ook dan tot een oplossing te komen.

We vertrouwen op uw medewerking en uw begrip. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon.